Kisállat Webáruház

HázhozVisszük Pet Shop

A www.pet.hazhozvisszuk.hu egy kisállat webáruház, ahol egy helyen megtalálható minden, amire egy kiskedvencnek szüksége van. 

 
 

e-CIGARETTA

BUMP VAPE

Az elkészült weboldal az elektromos cigaretták új generációját népszerűsíti.

 
 

e-CIGARETTA

WHIFF VAPE

A Scott Storch nevével fémjelzett Whiff Vape párologtatott nikotinnal működő, forradalmian új technológián alapuló e-cigaretta. 

 

Írás, e-book

Ákody Zsuzsa író weboldala

A www. akody.hu, Ákody Zsuzsa írónő weboldala. Megtisztelő, hogy mi készíthettük el a weboldalát, ami egyben webáruház is. Könyvei letölthetők .epub és .mobi formátumban, egészben és részletekben is. 

Ingatlan

Immo-Best Ungarn

A www.immobest-ungarn.com weboldal magyarországi ingatlanokat kínál 4 régióban. Az oldal német és angol nyelven készült, speciális keresővel, térképes megjelenítéssel. 

Webáruház

Stopkoronavirus.hu webáruház

Kézfertőtlenítőket, maszkokat, fertőtlenítőszereket, mosógéleket és öblítőket kínál  öko változatban is, sok egyéb termék mellett. Barion fizetés rendszer, Foxpost, és GLS futárszolgálat.

Biztosítás

Bankinsurance

Enikő és Péter Magyarország egyik piacvezető biztosítójának a partnerei. Számos ügyféllel rendelkeznek és már nagyon szerettek volna egy saját honlapot. Szempont volt, hogy külön vegyük a két fontos kategóriát, hiszen vállalati ügyfeleknek és magánszemélyeknek is kínálnak személyre szabott, valós igényekre odafigyelő megoldásokat. Ezen belül a két nagy kategóriába tartozó biztosítástípusokról is szerettek volna tájékoztatást adni az oldalon. Színekben volt már elképzelésük, ezt hoztuk össze egy letisztult weboldallal, mert ők is a modern, letisztult irányt szerették volna követni. A weboldal később blogokkal is bővíthető, hiszen szeretnének amint idejük engedni, cikkeket és tapasztalatokat megosztani régi és leendő ügyfeleikkel. Itt is teljes arculat készült, logó, weboldal és kreatív anyagok.

Biztosítás

Bankinsurance.hu logó

Enikő és Péter ezt a logót választották az elkészült tervek közül.

Munkaügyi tanácsadás

HR Titkok logó

A HR Titkok logójának tervezése konkrét elképzelés alapján történt. Legyen egy kulcs a H betűben lévő zárban, ami kinyitja a titkokat a munkaügyi, TB ill. családtámogatási tanácsot kérők számára. A piros szín szintén kérés volt. A logó nagy sikert aratott.

Szépségstúdió

RitKa Szalon embléma

A Szalon emblémájára készült terv, ami egyben lámpa is.

Szépségstúdió

RitKa Szalon logó

Több terv is készült, de ez lett a befutó.

Szépségstúdió

RitKa Szalon weboldal

A Rita-Kata Szalon új weboldalát Kata kéréseit figyelembe véve készítettük. Vagyis használjunk zöld színt mint az előző weboldalon, ugyanakkor legyen egyszerű és letisztult, ahol az elérhetőségek könnyen megtalálhatóak.